Informasjonsmøte i Risørhuset 20. mars

Risør Fotballklubb og Norsk Narkotikapoliti Forening inviterer til informasjonsmøte og foredrag om narkotikaforebyggende arbeid i Risørhuset store sal tirsdag den 20. mars kl 18:00 - 19:30. Det er Torbjørn Trommestad fra Agder Politiet som holder foredraget.

Formålet med dette informasjonsmøte og foredraget er å nå ut til flest mulig av ungdom og voksne i Risør kommune.

Risør Fotballklubb har som et ledd i sitt forebyggende tiltak med utspring i Kjempesteinsmyra og vårt flotte anlegg, et stort ønske om å skape et trygt og godt miljø for alle. Christian Axelsen har, som leder av fotballklubben, selv sett, informert og varslet om salg av narkotika på Kjempesteinsmyra.

Risør Fotballklubb ønsker å invitere med alle lag, foreninger og personer i Risør til økt bruk av vårt klubbhus og idrettsanlegg. Jo flere brukere, jo bedre. Det vil da bli vanskelig for de, med ikke gode hensikter å få etablert seg.

Vi har alle et stort ansvar for å skape et godt miljø- også idrettsmiljø. Til informasjon så brukes idrettsanlegget på Kjempesteinsmyra  av minimum 500 barn og unge hver dag. Enten i hallene, svømmehall eller fotballbaner. Det at det også ligger to skoler midt i samme området, gjør at det hver dag er stor aktivitet. Dette vil øke på vår og sommer. Bare vi i Risør Fotballklubb skal ha 200 hjemmekamper i 2018. I tillegg kommer treninger og aktiviteter i alle klubber.

Risør Fotballklubb vil vise at vi i fotballen, og i alle idrettsklubber tar avstand fra narkotika og sender signaler ut i lokalmiljøet, om at vi er observante på anlegget og i vårt nærmiljø. Vi leser dessverre stadig om ødeleggelser, hærverk og annet på våre skoler, klubbhus og idrettsanlegg. Dette er noe vi skal fronte og ikke la utvikle seg.

Et eksempel: Vi hadde innbrudd på klubbhuset. Kostnad på Kr 15 000,-. Det er like mye som vi har brukte på nye baller til jenter 11 år, jenter 16 år og på vårt ene damelag.

Risør har i dag et av Sør-Norges flotteste all idrettsanlegg. Vi ønsker også at innholdet, bruken og personene som bruker alle idrettsanlegg i Risør er blant Sør- Norges ivrige og beste på utvikling av barn, ungdom og voksne.

Vi ønsker alt det beste for våre barn, ungdom og voksne i Risør.

Risør Fotballklubb håper du stiller fra deres klubb, politiske parti eller organisasjon. Inviter gjerne med deres medlemmer, og gjerne foreldre og ungdommene fra jenter/ gutter 14 år og oppover.

Kjempesteinsmyra - Klikk for stort bildeKjempesteinsmyra

Sist endret 13.03.2018