Medvirkningsmøte på Torvet

Kom innom med gode torvideer på lørdag mellom kl. 12.00 og 15.00.

Risør kommune ved Risør utvikling og vekst (RUV) er i gang med å se på en framtidig utvikling av Risør torv.Oppgradering av torvet anses som et viktig sentrumstiltak og det skal lages et mulighetstudie basert på innbyggerne sine innspill og ideer. Formålet med medvirkningen og mulighetstudie er å bringe frem ideer og belyse potensiale og utfordringer, samt å skape engasjement og bevissthet omkring torvet.

Det blir enkel servering og muligheter for å prate, mene, tenke, skrive og tegne.
I forbindelse med medvirkningen vil det også settes opp en idepostkasse som skal stå på torvet. Her kan man poste sine torgideer. Velkommen!

Ta kontakt ved spørsmål:Tine Karlsvik, prosjektleder RUV: tine.karlsvik@risor.kommune.no / 99558653

Torvet - Klikk for stort bilde

Sist endret 12.10.2017