Ny frist! Spillemidler for 2018- Rullering av tiltaksplanen

Risør kommune rullerer årlig tiltakplanen i Plan for anlegg for fysisk aktivitet og folkehelse, og ønsker innspill fra lag, foreninger og andre aktuelle aktører. Frist 20. august 2017.

For å kunne søke om spillemidler fra fylkeskommunen i Aust-Agder, må tiltaket være lagt inn og politisk vedtatt i Plan for anlegg for fysisk aktivitet og folkehelse, kapittel 9, Tiltaksplanen. Planen er en del av Risør kommunes satsing på å øke barn og unges muligheter for å kunne delta og drive idrett og fysisk aktivitet, organisert og uorganisert, i nærmiljøet og regionalt. Vi ønsker innspill til tiltak fra lag, organisasjoner, instanser og interesserte privatpersoner.

Plan for anlegg for fysisk aktivitet og folkehelse, kan du lese her.

For mer informasjon kan saksbehandler Lise Frøyna kontaktes på tlf. 37 14 96 33 eller e-post
lise.froyna@risor.kommune.no

Fristen for innspill er satt til: 20. august 2017

Innspill sendes Risør kommune,