Ordførerens uke 21

Økonomiplan - Håndball - Helse- og omsorgsdag - Bystyremøte

Økonomiplan

Mandag og tirsdag samles rådmannens stab, enhetsledere, formannskap og komiteledere til budsjettsamling på Lyngørporten. Målet er å få en god dialog rundt rammer og prioriteringer for økonomiplan og handlingsprogram for 2018 og kommende år. Det vil bli orienteringer og dialog både om kvaliteten og innholdet i de kommunale tjenestene og investeringer i årene framover. Økonomiplan og handlingsprogram behandles politisk i formannskapet i juni og i bystyret i august.

Håndball

Tirsdag kveld deltar jeg på sesongavslutninger i Risør Håndballklubb i Risørhallen. Nå har Risør Fotballklubb fått mye fortjent oppmerksomhet ved åpningen av nye Kjempesteinsmyra. Men det er også viktig å anerkjenne det store innsatsen som Risør Håndballklubb har gjort gjennom en travel sesong med mange lag, stor aktivitet og fin dugnadsinnsats.

Helse- og omsorgsdag

Bystyret har dagmøte på onsdag som starter med helse- og omsorgsdag. Det blir presentasjoner og grunnlag for diskusjon fra NAV, Opplæringskontoret for offentlig sektor i Agder, Lisand AS, Aust-Agder Idrettskrets ”Aktiv på Dagtid” og orientering og legevakt og kommunal øyeblikkelig hjelp (KØH).

Bystyremøte

Onsdag er det bystyremøte. Den mest sentrale saken blir nok debatten om boplikt i Risør kommune. Det blir også en interpellasjon om lærlinger og spørsmål om vannscooterbruk og veteraner i internasjonale operasjoner.

Ordfører Per Kristian Lunden - Klikk for stort bilde

Sist endret 22.05.2017