Renholderens Dag mandag 4. desember

Første mandagen i desember er Renholderens Dag – i år faller den på 4. desember. I Risør kommune er det blitt en tradisjon at alle 22 renholdere samles for et par timer, denne gang hjemme hos lederen. Det vanker alltid en oppmerksomhet fra fagforeninger og arbeidsgiver i form av en blomst eller julegodt.

I år vil renholdsavdelingen gi en “gave” tilbake til brukere av kommunale bygg.

På flere kommunale bygg vil det bli plassert en eske med blå plastovertrekk til sko rett på innsiden av inngangspartier som brukerne oppfordres til å bruke. Da er du med på å skape et bedre innemiljø, enten om du bare skal på besøk eller du skal tilbringe hele arbeidsdagen i bygget.

80 % av alt smuss kommer inn i bygninger via inngangspartier. Derfor er innesko eller bruk av plastovertrekk til skoa et enkelt grep for et bedre innemiljø.

Godt renhold er å trekke inn minst mulig smuss, sand og støv innover i bygget og bruk av kjemiske stoffer i renholdet blir unødvendig. Dette resulterer i et optimalt innemiljø for alle brukere.

Dagen er en påminnelse til oss alle om hvor viktig det er å bli sett og verdsatt på jobben – uavhengig av hvilken jobb og tittel du har.  Trivsel er viktig for å komme på jobb neste dag!

Renholderens Dag 2017 - Klikk for stort bildeRenholderens Dag 2017

Sist endret 01.12.2017