Risør kommunes stipend til Unge Talenter 2018

Risør kommune deler årlig ut to stipend til unge talenter mellom 10 og 19 år, hvert på kr 10 000,-. Ett stipend går til en utøver innen musikk, drama, litteratur eller visuell kunst, og det andre innen idrett. Foreslåtte kandidater må være bosatt i Risør kommune. Forslaget skal være skriftlig og sendes postmottak@risor.kommune.no innen 1. april.

Stipendet er en honnør til den utvikling og engasjement utøveren har vist og for viljen til å nå stadig litt lenger.

Tidligere mottakere av stipend til unge talenter

Jens Henrik Kverndal, musikk
Anne Hjorth Arntsen, idrett

Kari Victoria Midtgaard, dans
Mads og Thomas Mathisen, idrett

Berit Elise Klemsdal, musikk
Erling Homme, idrett

Astrid Linnea Østerholt, musikk
Guro Lundtveit Svennevig, idrett

Robert Løkketangen, musikk
Regine Syrdal Tronstad, idrett

Sebastian Aanonsen, musikk.
Mads og Thomas Mathisen, idrett.

Marte Kristine Hansen, musikk.
Håvard Hansen, idrett.

Elfi Sigmundstad, musikk.
Tuva Syrdal Tronstad, idrettMottakere av Risør kommunes stipend 2017, friidrettsutøveren Anne Hjorth Arntsen og gitaristen Jonas Henrik Kverndal. Her med ordføreren under prisutdelingen. - Klikk for stort bildeMottakere av Risør kommunes stipend 2017, friidrettsutøveren Anne Hjorth Arntsen og gitaristen Jonas Henrik Kverndal. Her med ordføreren under prisutdelingen.

Sist endret 01.03.2018

Torolf Edgar Kroglund