RISØR KOMMUNES VERNEPRIS 2017

Verneprisen 2017 lyses herved ut. Formålet med prisen er å stimullere til pietetsfullt å bevare de kulturhistoriske og arkitektoniske verdier i Risør kommune.

Prisen kan tildeles:

• til eiere av hus og anlegg som er utbedret eller systematisk vedlikeholdt med respekt foregenart og miljøverdi
  • for nybygg som i størrelse, form, materialbruk og detaljering er tilpasset et eldre bygningsmiljø på en forbilledlig måte
  • for istandsettelse av kulturlandskapselementer som hager, brygger, trapper, o.l.
  • for andre bidrag til å gjøre kulturarven levende

Forslag til kandidater sendes skriftlig til Enhet for plan og byggesak innen 15.11.17. Utdeling av prisen vil bli foretatt i Risør bystyre 14.12.17.

Vinner av verneprisen 2016. Lysthus havnegata 3 - Klikk for stort bildeVinner av verneprisen 2016. Lysthus havnegata 3

Sist endret 10.10.2017