Stortingsvalget 2017: Tidligstemmegivning

Dersom du ikke har mulighet til å stemme på valgdagen eller i den ordinære perioden for forhåndsstemmegiving, kan du fra 1. juli til 9. august henvende deg til kommunen og avtale tid for å stemme.

Før valgdagen kan du stemme i hvilken som helst kommune i landet. På valgdagen må du stemme i den kommunen du var registrert med bostedsadresse den 30. juni. Du trenger ikke valgkort, men husk å ta med legitimasjon!

Du kan avtale tidspunkt for stemmegivning med fellestjenesten på telefon 37 14 96 00 eller e-post post@risor.kommune.no. Kommunens åpningstid er klokka 9:00-15:00.

Legitimasjon

Dersom stemmemottaker ikke kjenner velgeren, må vedkommende legitimere seg. Husk derfor å ta med legitimasjon (bankkort med bilde, førerkort, pass og lignende).

Valgkort

Det er ikke nødvendig med valgkort, men det forenkler arbeidet for valgfunksjonæren dersom du tar det med, og det går raskere for deg å stemme. (Valgkortet gjelder ikke som legitimasjon.)

Mer informasjon om legitimasjon, valgkort og annet finnes på Kommunal- og moderniseringsdepartementets valginformasjon: valg.no

Valglogo_gull_bokmaal.jpg - Klikk for stort bilde

Sist endret 30.06.2017