Strandryddedagen lørdag 6. mai 2017

Strandryddedagen er en del av Strandryddeuken som i år er 2. - 7. mai. Risør kommune støtter opp om Strandryddedagen også i år, og oppfordrer lag, foreninger og private til å delta i å rydde en strand.

Strandryddedagen er en nasjonal dugnad i regi av Hold Norge Rent der flere tusen frivillige rydder sine lokale strender frie for søppel en lørdag i året med mål om et søppelfritt Norge. Hold Norge Rent har arrangert Strandryddedagen siden 2011, og miljøbegivenheten har vokst hvert år siden.

Alle kan bidra, og vi inviterer familier, venner, kollegaer, nabolag, idrettslag, velforeninger, dykkerklubber, bedrifter, barnehager, skoler, speidere, miljøorganisasjoner, friluftslivet, fiskere m.fl. til å delta.

Vi oppfordrer alle til å bli med på Strandryddedagen, men hvis denne datoen ikke passer, står man selvsagt fritt til å velge hvilken dag man vil rydde. Og rydd gjerne flere ganger i løpet av året.

Hver dag er en strandryddedag!

Vi oppfordrer alle som rydder til å melde inn på nettportalen Holdnorgerent.no hvilken strand som er ryddet og hvilke funn som ble gjort.

Ved behov for hjelp til å hente avfallet må dette avtales i forkant med koordinator for driftsavdelingen i Risør kommune, Yngve Hansen på telefon 952 01 830.

Her kan du får mer informasjon om "Strandryddedagen".

Rydd en strand.PNG - Klikk for stort bilde

Sist endret 21.04.2017