Valglogo_gull_bokmaal.jpg

Dersom du ikke har anledning til å stemme på valgdagen, kan du forhåndsstemme i hvilken som helst kommune i perioden 10. august til 8. september 2017. I Risør kommune kan du forhåndsstemme på Kommunehuset, Risørhuset, Frydenborgsenteret og Tjennasenteret.

Den 15. mai 2017 trådte en ny forskrift om forvaltning av bever i kraft. I forskriften framgår det at kommunene må utarbeide målsetninger og lokal forskrift om forvaltning av bever. Fastsetting av lokale forskrifter kan ikke delegeres, følgelig ligger denne myndigheten hos bystyret også for viltsaker.

Hyttemøte 2017

Det var få ledige plasser i Rådhusets store sal da ordfører Per Kristian Lunden inviterte hyttefolk og feriegjester til dialog tirsdag 1. august. De to timene som var avsatt til møtet ble fylt med mange relevante spørsmål og gode tips til kommunen. Daglig leder Tor Georg Hagane i Risør- og Tvedestrandsregionens Avfallsselskap (RTA) svarte på spørsmål som gjaldt hytterenovasjon, mens ordføreren og kommunalsjef Nils Martin Andersen, avdelingsleder for tekniske tjenester Einar Werner Frøyna, næringssjef Kamilla Solheim og rådgiver Malin Paust svarte på spørsmål om brygger og bryggekapasitet, offentlig vann og avløp til hytteområder, fartsbegrensninger på sjøen, vannscootere, trafikksikkerhet og andre temaer som kom opp. Daglig leder Unni Olimb Norman i Risør By AS presenterte pågående arbeid og inviterte til å tegne aksjer i selskapet som skal jobbe for positiv utvikling i Risør sentrum. 

Sørlandsliv.no

Vi søker skolefaglig rådgiver i Sektor for Oppvekst og Integrering i 100 % fast stilling fra skolestart 2017. Søknadsfrist 30. august.

Valglogo_gull_bokmaal.jpg

Hvis du ikke står i manntallet, kan du ikke stemme ved Stortings- og Sametingsvalget. Du kan undersøke om du står i manntallet i Risør kommune i manntallslistene som er lagt ut på Kommunehuset, Risørhuset (biblioteket), Kiwi Søndeled og Joker Hopestrand. Listene blir liggende ute til og med 11. september. Du kan også ringe Risør kommune på tlf. 37 14 96 00 for å få opplyst om du står i manntallet.

Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering