John Deere gressklipper, valse, gressbørste, plenlufter og snøfreser som passer til minitraktor selges høystbydende. Kontaktperson: Geir Lyngaas, mobil 481 55 895

 

I disse dager kommer trekkfuglene fra Sentral-Europa til Norge. Et stort utbrudd av fugleinfluensa i Sentral-Europa gjør at det er høy risiko for at disse fuglene kan bære med seg smitte til Norge. Mattilsynet vil derfor intensivere overvåkningen av villfugl for tidlig å kunne oppdage når fugleinfluensa kommer til Norge. Mattilsynet trenger din hjelp for å ta fugleinfluensaprøver. 

Fun 365 Logo

Kilandsenteret inviterer til nye gratis aktiviteter for barnefamilier! Denne gangen blir det to muligheter for å være med på abborfiskeleir: fredag 28. april klokka 17.00 til lørdag 29. april klokka 13.00 og lørdag 29. april klokka 17.00 til søndag 30. april kl. 13.00. Noe for deg og/eller noen du kjenner? Påmeldingsskjema finnes her!

Oversiktsbilde 3 båtplasser Buvika.jpg

Det kommunale anlegget i Buvika er klar for bruk igjen etter oppgradering.

Kulturnatt 2017.JPG

Fredag 28. april ønsker vi deg igjen velkommen inn til en natt full av gode opplevelser. Denne gang vil Kulturnatt samle Risørs mange stemmer. Noen bor her – andre har flyttet, men kommer hjem så fort anledningen byr seg. Noen har vært lenge borte, men har nå flyttet tilbake for godt. Andre har en sterk tilknytning til byen, men har aldri bodd her fast. Kulturnatt er en fin anledning til å invitere dem inn til nye opplevelser sammen med et fantastisk publikum. Velkommen hjem, velkommen tilbake, velkommen på besøk. Velkommen inn.

Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering