Økonomikurs.JPG

Kurset passer for deg som har fått en ny livssituasjon der du har fått eller vil få en inntektsnedgang eller om du har problemer med å få pengene til å strekke til. Kurset er praktisk rettet med tips om hvordan du kan få mest mulig ut av pengene i hverdagen. Det er fokus på konkrete områder det går an å spare på og hvordan det er mulig å ha god livskvalitet selv om du bruker mindre penger. Et annet tema på kurset er hva du kan gjøre hvis du har fått betalingsvansker eller uhåndterlig gjeld.

Tour des Fjords

Når Risør er startby på for sykkelrittet Tour des Fjords onsdag 23. mai, er det duket for tidenes sykkelfest i trehusbyen. Alle som ønsker å bidra til å sette Risør på sykkelkartet denne dagen er velkommen til det. Det vil være behov for lag og foreninger som kan lage folkefest langs løypa og frivillige løypevakter. Startskuddet går kl. 13.30, og syklistene legger ut fra Torvet - men det skjer en hel del før det også! Bli med!

Ordfører Per Kr. Lunden bilde 4

Fiber og bredbånd - Tour des Fjords - Agder Energi

Noen på hjertet.png

PIO-senteret (Pårørendesenteret i Oslo) har nylig åpnet en chat for barn og ungdom: «Noen på hjertet?». Chatten er for personer opp til 25 år, som har utfordringer eller bekymringer rundt sykdom hos noen nær dem. På chatten kan man anonymt, enkelt og trygt snakke med unge voksne i PIO-senteret. Den er åpen hver tirsdag og onsdag klokken 16-20.

110 sentralen

Risør kommune inviterte 15. mai 2018 pressen i Agder til felles demonstrasjon av varmsøkende kamera for brannbekjempelse i tett trehusbebyggelse. Demonstrasjonen var en kombinasjon av faktisk kontrollert ildspåsettelse i Risør sentrum, og registrering av denne brannen via varmesøkende kamera.

Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering