Dine 30.png

Du vet hvor gammel du er. Men hvor gammel er kroppen din? På Verdens aktivitetsdag 10. mai utfordrer Helsedirektoratet og NTNU befolkningen til å teste seg selv for å se om kroppen slår den virkelige alderen i en uhøytidelig, men temmelig nøyaktig test. Og å teste på nytt etter en måned for å se om man har blitt yngre.

 

Fun 365 Logo

Kilandsenteret inviterer til nye gratis aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier! I fjor hadde vi med et par stykker fra Risør på FyrCamp, og de hadde hatt det veldig gøy. Danmarksturene er en fantastisk mulighet for familier som ikke har så god råd til å få en fin opplevelse og ferie sammen. På Kilandsenteret er det godt å være og opplevelser som venter på store og små. Noe for deg og/eller noen du kjenner? Mer informasjon og påmeldingsskjema finnes her!

Kart.png

Det er ungdomsskoleelever ved Risør ungdomsskole, valgfaggruppa natur, miljø og friluftsliv på 10. trinn, som har plassert tur-postkassa ved Stormyr.

Parkeringsplan for Risør sentrum

Risør kommune er i gang med å utarbeide en helhetlig parkeringsplan for Risør sentrum. Hovedmålsettingen er at planen skal bidra til at Risør sentrum blir et mer attraktivt sted for beboere, besøkende og næringsdrivende.

Sagjordet

Risør kommune rullerer årlig tiltakplanen i Plan for anlegg for fysisk aktivitet og folkehelse, og ønsker innspill fra lag, foreninger og andre aktuelle aktører. Frist 1. august 2017.

Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering