FUN365: Vinterferieleir for barn, unge og familier

Kilandsenteret inviterer til FUN 365 aktivitet fra tirsdag 20. februar klokka 17.00 til fredag 23. februar klokka 13.00 (i vinterferieuka). Dette er en fin mulighet for familier med barn som ønsker en hyggelig vinteropplevelse sammen! Tilbudet er gratis, men familiene må selv sørge for transport til og fra Kilandsenteret i Grimstad. Noe for deg og/eller noen du kjenner? Mer informasjon og påmeldingsskjema finnes her!

Vinterferieleir på Kilandsenteret

Dette tilbudet er for familier m/barn som ønsker en hyggelig og aktiv vinteropplevelse i flotte omgivelser og med masse aktiviteter og gøy her på KilandSenteret. Nå er det mye snø her oppe.

Oppholdet inkluderer overnatting, fullpensjon og aktiviteter som ski, aking, skøyter (forbehold), bålkos, osv. Den store snøballkampen. Snølyktshow om kvelden. Nattorientering m/walki-talki, hemmelig kode og hodelykter. Anker og Andreas har snakket om å bygge en stor snø borg med dere. Dette er bare noen av de aktivitetene vi skal gjøre, inne og ute. Det er viktig med varmt tøy.

Påmelding/søknad om plass

Send utfylt Søknadsskjema for familier (DOCX, 165 kB) eller søknadsskjema for barn/ungdom (DOCX, 167 kB)til Hilde Austenå Nilsen, koordinator i Risør kommune. Påmeldingene er å betrakte som søknader, og eventuell bekreftelse om plass mottas når alle søknadene er behandlet.

Følg Kilandsenteret på Facebook https://www.facebook.com/kilandsenteret

 

Fun 365 Logo - Klikk for stort bilde

Sist endret 12.02.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering