Popp-opp kontor på Sørlandsporten 30. oktober

Mandag 30. oktober flytter ordfører Per Kristian Lunden med seg mobiltelefon og bærbar pc til Sørlandsporten kafeteria på Akland. Mellom klokka 15 og 18 tar ordføreren i mot besøk uten forhåndsavtale av alle som ønsker en prat om store og små temaer. 

Alle temaer kan tas opp, men det er ikke unaturlig med vinklinger rundt utviklingen på Moen og Akland, utbygging av E18 og ellers det som måtte være av interesse.

Folk fra hele kommunen er velkomne til å ta en en prat med ordføreren denne ettermiddagen, men ordførerens popp-opp kontor vil også dukke opp i andre deler av Risør sentrum og kommunen i tida framover. Neste gang blir det på Randvik Matsenter (Coop Extra Randvik) på Viddefjell i Risør. Dato kommer.

Ordførerens popp-opp kontor på Torvet i Risør 18. oktober ga tilløp til kødannelse og mange stilte med gode spørsmål, innspill og kommentarer. Flere hadde skrevet ned det de skulle si og var godt forberedt.

- Dette ble på ingen måte noen klagemur, men et forum for gode innspill, kreative forslag og selvsagt noen velbegrunnede bekymringer, sier ordfører Per Kristian Lunden, som serverte kaffe og munker i høstsola på utsiden av Torvet 1. Munkene tok slutt lenge før alle hatt fått sagt sitt. Lunden legger til:

- Jeg oppfatter at jeg er rimelig lett tilgjengelig for møter og samtaler året rundt og får også mange innspill og henvendelser via telefon, tekstmeldinger og sosiale medier i tillegg til når folk ellers treffer meg, sier ordføreren.

Han minner om at han både tar innspill til politiske saker og prioriteringer, men er også en ombudsperson for alle som føler seg oversett eller dårlig behandlet av kommunen. Det er også hyggelig når folk kommer med skryt og positive tilbakemeldinger til politikerne og kommunens ansatte.

Per Kr. Lunden under Kulturnatt.jpg - Klikk for stort bilde

Sist endret 23.10.2017
Fant du det du lette etter?
Artikkel (1)
Login for redigering Login for redigering