Kulturskolens festuke - konserter og utstilling

I forbindelse med Kulturskolens Festuke, har vi konserter på rådhuset onsdag 6. desember kl. 17.00 og 19.00 og utstilling av elevarbeider i Kunstparken 8. og 9. desember. 

På konserten kl. 17.00 vil de yngste delta, og her vil vi få høre klarinettgruppe, klaver, kornettduett, fiolingruppe, fløyte, klaver og sang. Og det yngste bandet vårt vil gjenta suksessen fra #spillnorskkonserten med Forelska i lærer´n. Det er elever fra 7 til 13 år som spiller og synger for oss, noen nybegynnere og noen litt viderekomne. Musikken spenner fra pop til klassisk, via barnesanger og julesanger, så her skulle det være noe for enhver smak.

På konserten kl. 19.00 vil de eldre delta, og her vil vi få høre klaver, klassisk gitar, blåseduett og band. Og en gruppe med sang, klaver, fløyte og gitar.

På denne konserten er elevene fra 13 til 17 år, og vi får høre musikk som spenner fra pop til klassisk, via filmmusikk og viser, så her skulle det være også være noe for enhver smak.

Konsertene varer i pluss/minus tre kvarter, og etterpå byr vi på clementiner, pepperkaker og kaffe.

I Kunstparken har vi vært så heldige at vi får ha utstillingen i Galleriet, og her vil elever fra Risør og Søndeled vise hva de har arbeidet med denne høsten. Utstillingen er variert og vil være åpen fredag 8. desember kl. 17.00-18.00 og lørdag 9. desember kl. 12.00-13.00

 

Sist endret 01.12.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering