Svøm langt 2018. Svøm deg til Kos.

Svøm langt.png - Klikk for stort bilde

“Svøm langt» er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje, som foregår i perioden 1. januar til 31. mars hvert år. Gjennom kampanjen ønsker vi å være med å skape gode mosjonsvaner befolkningen ved å motivere til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet. Det er Risør frisvømming i samarbeid med Risør kommune som sørger for at kampanjen blir satt opp lokalt.

 

For alle

Norges Svømmeforbund (NSF) er opptatt av å tilby motiverende aktiviteter for alle som bruker svømmehallene, uansett om de er medlem av NSF eller ikke. Kampanjen er et lavterskeltilbud, alle kan være med uavhengig av alder og funksjonsnivå og det er gratis for både deltakere og svømmehaller.

Hvordan bli med – deltaker

Svøm langt-kampanjen foregår rundt om i svømmehallene i Norge og som deltaker kan du selv velge hvor, når og hvor ofte du vil svømme.

Som deltaker er det enkelt å være med i kampanjen. Alle dine svømte meter kan du registrere på nett. Du kan opprette din egen bruker eller du kan logge deg på med din Facebook-konto. En hovedbruker kan også opprette en hovedbruker med flere deltakere, slik at f.eks mor eller far kan registrere svømte meter for barna sine – eller læreren kan registrere for elevene.

Du kan melde deg på via denne lenken: http://www.svomlangt.no/?page_id=274

Premier

Alle som klarer målet og har registrert antall svømte meter er med i rekningen av flotte premier. Hovedpremiene er to reiser fra Apollo, for 2018 er det Kos. I tillegg trekkes det ut flere gavekort på weekendopphold på et av Thon Hotels sine hoteller i Norge.

Alle barn som deltar får diplom.

Målene i selve kampanjen er at flest mulig ungdom og voksne (Fra og med 14 år) svømmer 10 000 m og flest mulig barn (til og med fylte 13år) svømmer 2 500 m i kampanjeperioden 1. januar til 31. mars. For de som har en funksjonsnedsettelse er målene 5000m (voksne) og 1500m (barn).

 

I år er det svøm deg til Kos som gjelder– svøm i vei

Sist endret 08.01.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering