Grease - danseforestilling 14. og 15. april

Ikke før har 60-tallets sødme og humor lagt seg med Ungdomsteaterets suverene oppsetning av Hairspray, før vi i Kulturskolen øst i Agder tar dere med til 50-tallet med Grease – en danseforestilling 14. og 15. april. 

Her vil små og større elever være i high school-miljø i 1950-årene og danse seg igjennom den populære musikken til Grease, som er like fin idag som den var da den ble laget. 

Noen kostymer er kjøpt inn, og andre er sydd for anledningen. Scenetribuner er innlånt fra Ungdomsteateret, og andre rekvisitter er på plass, inkludert en overraskelse.

Alle gleder seg til forestillingene, fra de aller minste sjarmtrollene, via de festlige, spenstige og stilfulle danserne på mellompartiene til de etterhvert erfarne og veldig dyktige ungdommene våre.

Og, ikke minst, så gleder foreldre, lærere og rektor seg til forestillingene.

85 sprudlende dansere som storkoser seg på scenen, tidsriktige kostymer, fengende musikk og billige billetter. Kan du ønske mer?

Det er kun to forestillinger, og, siden flere ønsker å se den to ganger, bør du være tidlig ute for å skaffe deg billett. Du bestiller billetter på Risørhuset eller risorhuset.no, og salget er allerede i gang.

Vær klar for å bli hopelessly devoted til danserne våre og læreren deres, Dean Rune Gunleksen

Kjøp billett

 

GREASE 2018 ANNONSE web til hjemmesidene.jpg - Klikk for stort bilde

Sist endret 27.03.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering