Har du aldri vært i Operaen i Oslo?

Ordføreren har mottatt følgende invitasjon: "I år feirer Operaen i Oslo 10 år, og den 14. april inviterer Den Norske Opera & Ballett inn publikum som ennå ikke har opplevd en forestilling i vårt alles operahus. På programmet står La traviata, verdens mest spilte opera. Vi ønsker å gi hele Norge muligheten til å delta på feiringen. Derfor tilbyr vi alle kommuner to gratisbilletter til forestillingen, og gir dere anledning til å gi disse til to fra deres kommune som ennå ikke har opplevd opera eller ballett hos oss."

Ordføreren må ha kandidater senest torsdag! Send Per Kristian Lunden en sms på 916 48 522 eller e-post per.kristian.lunden@risor.kommune.no nå!

Mer fra invitasjonen:

Ordfører er også hjertelig velkommen til å bli med og ledsage de utvalgte. NRK har omtalt tilbudet i en artikkel som kan leses her:
https://www.nrk.no/kultur/gir-bort-la-traviata-til-ferskinger-pa-operaen-1.13952955

Vi er klar over at flere av dere nødvendigvis må reise langveis fra. Vi har dessverre ikke midler til å dekke reise og opphold, men håper dere vil vurdere å bidra med det der det er behov for det. Vi kan love en unik opplevelse for representantene fra deres kommune. Arrangementet inngår i en storsatsning med NRK, med storstilt studiosending fra foajeen og overføring av forestillingen direkte på NRK TV. I tillegg vil NRK vise livet i Operaen "minutt for minutt" hele denne dagen.

Gratisbilletter (til to utvalgte som ikke har vært i Operaen før, samt eventuelt ordfører) kan registreres på lenken under. Hent først ut inntil 2 billetter til de utvalgte som skal få gratisbilletter med navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, og gå eventuelt inn på lenken en gang til og hent ut opp til to billetter på ordfører.
Dette for å vi skal kunne følge opp så mange som mulig med praktisk informasjon.

Frist for påmelding er fredag 23/3.
Ta kontakt på publikum@operaen.no om du har spørsmål.

Med vennlig hilsen

Geir Bergkastet ADMINISTRERENDE DIREKTØR
Annilese Miskimmon OPERASJEF
Ingrid Lorentzen BALLETTSJEF 

 

La traviata - den norske opera - Klikk for stort bilde

Sist endret 20.03.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering