Friluftslivets uke 1. - 9. september

Bidra til at årets Friluftslivets uke blir en skikkelig friluftsfest landet over! Det er opprettet en ny Friluftslivets uke-side og aktivitetskalenderen skal gjøre det enkelt for folk, uansett hvor i landet de bor, å finne en komplett oversikt over tilbud/aktiviteter/arrangementer som skjer i deres fylke under Friluftslivets uke. På denne måten slipper de å måtte lete på mange ulike hjemmesider for å finne informasjon om hva som skjer der de bor. I fjor var det over 650 arrangementer/aktiviteter registrert i kalenderen, og Norsk Friluftsliv satser på å slå denne rekorden i år. Søndag 9. september 2018 inviterer Norsk Friluftsliv til en søndagstur utenom det vanlige med skattejakt over hele landet!

Teltjakten: Skattejakt over hele landet!

Under Teltjakten søndag 9. september plasseres ti telt fra Fjällräven ut i naturen på ti hemmelige steder over hele Norge. Finner du et telt, er du med i trekningen om å vinne det. Teltjakten, som arrangeres av Norsk Friluftsliv i samarbeid med Fjällräven, finner sted den siste søndagen i Friluftslivets uke. Søndag 9. september 2018 inviterer Norsk Friluftsliv igjen til en søndagstur utenom det vanlige!

Følg med på Teltjakten på Norsk Friluftslivs hjemmeside

Registrer arrangement i aktivitetskalenderen

Nytt er nå at siden inneholder en egen materiell-side hvor dere finner illustrasjonsbilder til bruk i forbindelse med Friluftslivets uke, ferdig beskåret forsidebilder til Facebook-sidene deres, ferdig beskåret toppbilder til eventer/arrangementer, plakat- og annonsemaler, og alt av logo, designelementer og profilmanual. Disse lastes enkelt ned ved å trykke på de ulike elementene.

Aktivitetskalenderen og registreringen av arrangement har også fått seg en makeover, og er nå delt inn fylkesvis og dag-for-dag gjennom hele Friluftslivets uke. Her kan man registrere arrangement som foregår under Friluftslivets uke, og på den måten vil arrangementene bli synlige gjennom en nasjonal markedsføringskampanje for uka – gjennom blant annet digitale annonser i landets Amedia-aviser.

Ellers finner dere enkelt diverse artikler som omtaler de ulike nasjonale arrangementene, samt artikler med fokus på gjenbruk, tips til hva barnehager kan finne på i Friluftslivets uke etc.

Slik kan ditt lag, forening, råd eller kommune være med og markere Friluftslivets uke 1.-9. september 2018.

 

Natt i naturen og friluftslivetsuke - Klikk for stort bilde Paulina Cervenka

Sist endret 20.07.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering Login for redigering