Ledige stillinger i Risør kommune

Trives du med utfordringer og fornyelse, og har du lyst til å jobbe med varierte og meningsfylte oppgaver? Da er en jobb i Risør kommune noe for deg! Hos oss finner du dyktige kolleger, en løsningsorientert kultur, et trivelig arbeidsmiljø og muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi ønsker oss engasjerte, energiske og kreative medarbeidere som hjelper oss med å utvikle og forbedre både tjenestetilbudet til våre innbyggere og vår egen organisasjon.

Publisert 08.09.2017

Eiendomsavdelingen søker fast ansatt i 100 % stilling. I utgangspunktet skal stillingen ivareta nybygg og rehabilitering av kommunal eiendomsmasse. Avhengig av oppdragsmengde og aktivitet kan også prosjektoppgaver innen kommunaltekniske fagområder være aktuelle. Søknadsfrist 1. oktober. 

Publisert 06.09.2017

Risør kommune har ledig 100 % fast stilling som vaktmester/byggdrifter ved avdeling bygg og eiendom i Enhet Eiendom og teknisk. Søknadsfrist 1. oktober
 

Publisert 20.07.2017
Sørlandsliv.no

Vi søker skolefaglig rådgiver i Sektor for Oppvekst og Integrering i 100 % fast stilling fra skolestart 2017. Søknadsfrist 30. august.

Fant du det du lette etter?

Jobbe i Risør

Elektronisk søknadsskjema

Vi benytter elektronisk søknadsskjema.

Søkerliste og offentlighet

Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det, etter kommunens vurderinger, ikke foreligger en særskilt grunn, vil søkerlisten bli offentliggjort. Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd.

Politiattest - Vandelsattest

Noen stillinger krever at det leveres politiattest. På hjemmesiden til politiet kan du lese om politiattest/vandelsattest. Her finner du også et eget søknadsskjema.

Flytte til Risør?

Tenker du å flytte til Risør? Ta gjerne en titt under menypunktet "Finnes i Risør".

Sørlandsliv.no

Login for redigering Login for redigering