Næringsarealer og lokaler

Risør kommune skal til envher tid ha tilgjenglige næringsarealer og lokaler til ulik type næringsvirksomhet. Dette skal være arealer og lokaler som passer til nyetableringer, bedrifter i vekst og eksisterende bedrifter som ønsker å etablere seg i vår region. 

Næringsarealer

Risør kommune har to områder som er spesielt regulert og tilrettelagt for næring. 

Det ene området er Risør Næringspark, som består av regulerte og opparbeidede områder både på østsiden og vestsiden av E18, selve hovedferdsesåren på strekningen Oslo - Kristiansand. Områdene omtales også som Moland Øst og Moland Vest.

I tillegg har Risør kommune opparbeidet næringsarealer nærmere sentrum, på Hestemyr næringsområde.

Risør Næringspark -se reguleringsplan over området (PDF, 716 kB)

En annen mulighet er å ta en titt på området ved hjelp av kartet nedenfor. Legg piltasten på den gule mannen i venstre hjørne og dra ham ned i kartet for å få et glimt av Risør Næringspark på nært hold.

 

Hestmyr - se reguleringsplan over området (PDF, 3 MB)

Risør Næringspark
Risør Næringspark er en videreutvikling av landets eldste SIVA-anlegg. Anlegget ble etablert i 1969, og i dag eier SIVA to bygg på området. Siden etableringen av anlegget har det vært stor aktivitet i området og i forbindelse med ny trase for E18 ble anlegget svært tilgjengelig fra hovedferdselsåren mellom Østlandet og Sørlandet. 

 

Felles næringsarealbank for Østre Agder

Et konkret resultat av Strategisk næringsplan for Østre Agder, er at kommunene har valgt å gå sammen om å gjøre regionen attraktiv for næringsutvikling. I fellesskap har kommunene et bredt spekter av gode næringsarealer å tilby og nå lanserer vi ett digitalt nettsted hvor det er lett å finne god og relevant informasjon for aktører som ønsker å etablere seg her, eller for våre bedrifter med vekstbehov. Følg denne linken for å komme til vår nye felles guide til næringsarealer og ledige næringslokaler i regionen.

 

Næringslokaler

Når det gjelder næringslokaler er det særlig lokaler i Sørlandsporten Næringshage som i noen grad disponeres av kommunen. Risør kommune betaler for to etablererkontor i Sørlandsporten Næringshage og det er næringssjefen i Risør kommune i samarbeid med ledelsen i Sørlandsporten Næringshage som koordinerer disse kontorene. 

Er du interessert i næringslokaler eller å kjøpe tomt for etablering av virksomhet, ta kontakt så skal vi hjelpe deg så godt vi kan med å finne et egnet lokale for din virksomhet.

 

 

Lindal Hus i Risør Næringspark (Lindal Hus) - Klikk for stort bilde

Sist endret 30.11.2016
Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Kamilla Solheim

Næringssjef
Telefon :37 14 96 23
Mobil :986 60 483
E-post :Kamilla.Solheim@risor.kommune.no
Artikkel (1)
Login for redigering Login for redigering