Ledige stillinger i Risør kommune

Trives du med utfordringer og fornyelse, og har du lyst til å jobbe med varierte og meningsfylte oppgaver? Da er en jobb i Risør kommune noe for deg! Hos oss finner du dyktige kolleger, en løsningsorientert kultur, et trivelig arbeidsmiljø og muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi ønsker oss engasjerte, energiske og kreative medarbeidere som hjelper oss med å utvikle og forbedre både tjenestetilbudet til våre innbyggere og vår egen organisasjon.

Publisert 05.12.2017

Vår nåværende sekretær begynner i ny stilling, og vi trenger en god erstatter. Vi har ledig 80 % fast stilling som sekretær med tiltredelse 01.03.18. Søknadsfrist 20. desember 

Publisert 05.12.2017

NAV Risør har ledig stilling som gjeldsrådgiver 100 %, fast stilling. Søknadsfrist 21. desember 

Publisert 01.12.2017

Hope barnehage har ledig 80 % fast stilling som barne- og ungdomsarbeider fra 01.01.18. Ved internt opprykk vil det bli ledig et vikariat som barne- og ungdomsarbeider fra samme tidspunkt og fram til 01.07.18. Søknadsfrist 17. desember

Fant du det du lette etter?

Jobbe i Risør

Elektronisk søknadsskjema

Vi benytter elektronisk søknadsskjema.

Søkerliste og offentlighet

Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det, etter kommunens vurderinger, ikke foreligger en særskilt grunn, vil søkerlisten bli offentliggjort. Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd.

Politiattest - Vandelsattest

Noen stillinger krever at det leveres politiattest. På hjemmesiden til politiet kan du lese om politiattest/vandelsattest. Her finner du også et eget søknadsskjema.

Flytte til Risør?

Tenker du å flytte til Risør? Ta gjerne en titt under menypunktet "Finnes i Risør".

Sørlandsliv.no

Login for redigering Login for redigering