Ledige stillinger i Risør kommune

Trives du med utfordringer og fornyelse, og har du lyst til å jobbe med varierte og meningsfylte oppgaver? Da er en jobb i Risør kommune noe for deg! Hos oss finner du dyktige kolleger, en løsningsorientert kultur, et trivelig arbeidsmiljø og muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi ønsker oss engasjerte, energiske og kreative medarbeidere som hjelper oss med å utvikle og forbedre både tjenestetilbudet til våre innbyggere og vår egen organisasjon.

Publisert 10.07.2018

Sandnes Ressurssenter har ledig 2 faste stillinger, en på 100 % og en på 80 % samt ett års svangerskapsvikariat på 67 %. Stillingene er ledige fra 1. september 2018. Vikariatet er i perioden 01.09.18 til og med 01.08. 19. Søknadsfrist 12. august. 

Publisert 06.07.2018

Risør kommune søker vikar for helsesøster i 80 % stilling fra 15.08.18 og i 6 måneder.
Søknadsfrist 5. august 

Publisert 05.07.2018

Tre ledige stillinger som fagarbeider ved Sandnes Ressurssenter – to helgestillinger og en stilling natt/kveld/helg. Søknadsfrist 12. august 

Publisert 19.06.2018

Risør kommune har ledig 100 % stilling som enhetsleder eiendom og teknisk tjenester.
Hovedoppgaver vil være ledelse i enheten av fag, økonomi, personal, saksbehandling, samt delansvar for planlegging og utvikling av kommunen. Enhetsleders nærmeste overordnede er kommunalsjefen for samfunnsutvikling. Søknadsfrist 19. august 

Fant du det du lette etter?

Jobbe i Risør

Elektronisk søknadsskjema

Vi benytter elektronisk søknadsskjema.

Søkerliste og offentlighet

Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det, etter kommunens vurderinger, ikke foreligger en særskilt grunn, vil søkerlisten bli offentliggjort. Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd.

Politiattest - Vandelsattest

Noen stillinger krever at det leveres politiattest. På hjemmesiden til politiet kan du lese om politiattest/vandelsattest. Her finner du også et eget søknadsskjema.

Flytte til Risør?

Tenker du å flytte til Risør? Ta gjerne en titt under menypunktet "Finnes i Risør".

Sørlandsliv.no

Login for redigering Login for redigering