Regionavtale om Miljøfyrtårnsamarbeid inngått

!5. november 2013 signerte rådmennene i Arendal, Grimstad og Risør kommune en forpliktende regionavtale om samarbeid om Miljøfyrtårnsertifisering. Avtalen dreier seg blant annet om å øke det faglige samarbeidet og heve miljøprestasjonene i kommunene.  Målet er kvalitetsutvikling. 

Miljøfyrtårn er en nasjonal sertifiseringsordning rettet mot virksomheter i privat og offentlig sektor for å bistå virksomhetene i å drive lønnsomt og miljøvennlig.

Fokus for Stiftelsen Miljøfyrtårn AS er at det skal være lønnsomt for kommunen, det skal være konkrete, relevante og enkle tiltak.

Koordinator for samarbeidet er Ragnhild Hammer, klima- og miljørådgiver i Arendal kommune. Flere kommuner i regionen inviteres til å bli med i samarbeidet.

Les mer om Miljøfyrtårn her.

Rådmennene Per Kristian Vareide, Grimstad, Odd Eldrup Olsen, Risør og Harald Danielsen, Arendal signerte i dag en regional avtale om samarbeid innen miljøfyrtårnsertifisering. - Klikk for stort bildeRådmennene Per Kristian Vareide, Grimstad, Odd Eldrup Olsen, Risør og Harald Danielsen, Arendal signerte i dag en regional avtale om samarbeid innen miljøfyrtårnsertifisering. Risør kommune

Sist endret 19.03.2015
Fant du det du lette etter?
Tjenestebeskrivelse (1)
Relaterte linker (1)
Login for redigering Login for redigering