Ledige stillinger i Risør kommune

Trives du med utfordringer og fornyelse, og har du lyst til å jobbe med varierte og meningsfylte oppgaver? Da er en jobb i Risør kommune noe for deg! Hos oss finner du dyktige kolleger, en løsningsorientert kultur, et trivelig arbeidsmiljø og muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsker oss engasjerte, energiske og kreative medarbeidere som hjelper oss med å utvikle og forbedre både tjenestetilbudet til våre innbyggere og vår egen organisasjon.

Obs. Ikke benytt elektronisk søknadsskjema i fanen til høyre.  Bruk link til webcruiter nederst i hver stillingsannonse. 

Ledig 100% stilling som tjenestekartlegger/saksbehandler i hjemmetjenesten for deg som har lyst til å jobbe med tjenestekartlegging, saksbehandling, velferdsteknologi og fagsystemer. Søknadsfrist 11. august.

Obs. Vi bruker ikke lenger elektronisk søknadsskjema, søk via Webcruiter. Link til søknadsskjema finner du nederst på denne siden. 

Risør kommune søker helsesykepleier i 40 % prosjektstilling fra 12.08.19. Søknadsfrist 4. august.

Obs. Vi bruker ikke lenger elektronisk søknadsskjema, søk via Webcruiter.
 Link til søknadsskjema finner du nederst på denne siden. 

Elektronisk søknadsskjema

Vi benytter elektronisk søknadsskjema.

Søkerliste og offentlighet

Søkere som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det, etter kommunens vurderinger, ikke foreligger en særskilt grunn, vil søkerlisten bli offentliggjort. Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd.

Politiattest - Vandelsattest

Noen stillinger krever at det leveres politiattest. På hjemmesiden til politiet kan du lese om politiattest/vandelsattest. Her finner du også et eget søknadsskjema.