Våre aktivitetsledere

 

Mads - Klikk for stort bilde  m. 932 25 924

 

Mads ( f. 1989) er utdannet lærer i friluftsliv og er instruktør på kajakk, kano og seiling. Hva med å sanke og lære om spiselige planter og dyr langs fjæra og lage et felles måltid? Holde på med håndverk av naturmaterialer, bygge gapahuk eller gå ut med kart og kompass? Mads er dessuten en gamer og arrangerer gjerne LAN-treff. Uansett opplegg liker han å putte inn litt lek når det passer! 

Erik - Klikk for stort bilde  m. 953 36 242

Erik (f. 1997) var aktiv i fotball og håndball i oppveksten og er nå utdannet faglærer i kroppsøving og interessert i det meste som har med fysisk aktivitet og lek å gjøre. Han har også erfaring med tilrettelegging for unge med nedsatt funksjonsevne og opptatt av paraidrett. Som Mads, er også Erik interessert i spill/gaming.

Benjamin - Klikk for stort bilde  m. 977 08 563

Benjamin ( f. 1997) studerer medisin i Oslo, men kommer hjem til Risør om sommeren. Han har drevet med fotball fra ung alder, men har også god erfaring med andre idretter og aktiviteter. På videregående skole var han trener for skolelaget i fotball og på universitetet har han også vært med i trenerteamet i volleyball. 

 

Marie - Klikk for stort bilde

m. 476 43 318

Marie (f. 1998) studerer til å bli lektor i realfag i Trondheim, med fagene biologi, matematikk og idrett. Hun har jobbet som servitør og kokk på Sørlandsporten kafeteria, og som leder på friluftsskolen. Tar gjerne med barn og unge på klatring, padling, oppdagelsesferd i fjæra eller i skogen, bærplukking eller rusletur til områder med ruiner eller gamle bygg  på Søndeled. 

Ivana - Klikk for stort bilde

m. 415 98 463

Ivana (f. 2000) har studert idrett og idrettsvitenskap ved Universitetet i Agder, men ønsker å bli sykepleier. Hun har vært speiderleder, spilt innebandy og drevet med alpint  i mange år, og har dessuten drevet med seiling, fotball, håndball og basketball i kortere perioder. Hun vil ta med deltakerne ut i naturen, spille rumpeldunk,  leke med de minste og arrangere innebandyturnering for de eldste.

Anders - Klikk for stort bildem. 949 77 457

Anders ( f. 2000) er fra Arendal men har vært en del i Risør med båt. Han studerer bygg og miljøteknikk i Trondheim og var tidligere profesjonell fotballspiller og fotballtrener for Arendal Fotball og jobbet som vikarlærer ved Birkenlund ungdomsskole.

Klikk for stort bildem. 915 43 457

Ole ( f. 2000) studerer til å bli veterinær og har praksis fra arbeid med dyr og gårdsdrift. Han var aktivt medlem i Risør Varden svømmeklubb og har jobbet som svømmetrener for barn. Liker å gå tur i skogen eller på fjellet, fiske, båtliv, spiller gitar og tennis.