Våre aktivitetsledere

Mads - Klikk for stort bildeMads ( f. 1989) er utdannet lærer i friluftsliv og er instruktør på kajakk, kano og seiling. Hva med å sanke og lære om spiselige planter og dyr langs fjæra og lage et felles måltid? Holde på med håndverk av naturmaterialer, bygge gapahuk eller gå ut med kart og kompass? Mads er dessuten en gamer og arrangerer gjerne LAN-treff. Uansett opplegg liker han å putte inn litt lek når det passer! 
Mobil 932 25 924

Erik - Klikk for stort bildeErik (f. 1997) var aktiv i fotball og håndball i oppveksten og er nå utdannet faglærer i kroppsøving og interessert i det meste som har med fysisk aktivitet og lek å gjøre. Han har også erfaring med tilrettelegging for unge med nedsatt funksjonsevne og opptatt av paraidrett. Som Mads, er også Erik interessert i spill/gaming.
Mobil 953 36 242

Benjamin - Klikk for stort bildeBenjamin ( f. 1997) studerer medisin i Oslo, men kommer hjem til Risør om sommeren. Han har drevet med fotball fra ung alder, men har også god erfaring med andre idretter og aktiviteter. På videregående skole var han trener for skolelaget i fotball og på universitetet har han også vært med i trenerteamet i volleyball. 
Mobil 977 08 563

Marie - Klikk for stort bildeMarie (f. 1998) studerer til å bli lektor i realfag i Trondheim, med fagene biologi, matematikk og idrett. Hun har jobbet som servitør og kokk på Sørlandsporten kafeteria, og som leder på friluftsskolen. Tar gjerne med barn og unge på klatring, padling, oppdagelsesferd i fjæra eller i skogen, bærplukking eller rusletur til områder med ruiner eller gamle bygg  på Søndeled. 
Mobil 476 43 318

Ivana - Klikk for stort bildeIvana (f. 2000) har studert idrett og idrettsvitenskap ved Universitetet i Agder, men ønsker å bli sykepleier. Hun har vært speiderleder, spilt innebandy og drevet med alpint  i mange år, og har dessuten drevet med seiling, fotball, håndball og basketball i kortere perioder. Hun vil ta med deltakerne ut i naturen, spille rumpeldunk,  leke med de minste og arrangere innebandyturnering for de eldste.
Mobil 415 98 463

Anders - Klikk for stort bildeAnders ( f. 2000) er fra Arendal men har vært en del i Risør med båt. Han studerer bygg og miljøteknikk i Trondheim og var tidligere profesjonell fotballspiller og fotballtrener for Arendal Fotball og jobbet som vikarlærer ved Birkenlund ungdomsskole.
Mobil 949 77 457

Klikk for stort bildeOle ( f. 2000) studerer til å bli veterinær og har praksis fra arbeid med dyr og gårdsdrift. Han var aktivt medlem i Risør Varden svømmeklubb og har jobbet som svømmetrener for barn. Liker å gå tur i skogen eller på fjellet, fiske, båtliv, spiller gitar og tennis.
Mobil 915 43 457

Klikk for stort bilde  Malin jobber i kommunen og har på vegne av Område oppvekst takket ja til penger fra Utdanningsdirektoratet til å arrangere sommerskole. Med det kom muligheten til å ansette aktivitetsledere og sette sammen et program som gir barn og unge som bor i Risør muligheten til å være med på noe gøy i sommer - her hjemme i kommunen vår. 
Mobil 976 13 288