Boliger og boligtomter til salgs i Risør kommune

Den enkleste måten å få oversikten over boliger til salgs eller leie er å bruke søketjenesten Finn.no

Boligtomter i kommunale felt

Kalstadheia  (PDF, 174 kB) boligfelt ligger på et platå innerst i Søndeledfjorden. Her kan du få realisert boligdrømmen din til en rimelig pris. Tomtene ligger naturskjønt til med gode solforhold. Flere av tomtene har fin utsikt til fjorden og/eller ned mot Søndeled sentrum. Boligfeltet har ingen gjennomgangstrafikk. Sørmegleren selger disse tomtene for kommunen. Megler kan kontaktes på tlf. 37 14 30 00, eller e-post: risor@sormegleren.no.
 
Kviåsen (PDF, 220 kB)ligger på åsryggen mellom Sørlandsporten (Akland) ved E18 og indre del av Sørfjorden (Røed). Her kan du få en boligtomt til kun 60.000,- kroner. Tomtene på Kviåsen er byggeklare, og prisen inkluderer vei, vann og avløp. Veiene i feltet er asfalterte, og det er gatelys. Aktivitetsplass er opparbeidet.
 
Spirekleiv  (PDF, 82 kB) ligger 100 meter fra Sandnesfjorden og det er kun noen få ledige tomter igjen. Spirekleiv ligger i gangavstand fra Hope oppvekstsenter med barnehage og barneskole og det populære Sørlandet feriesenter med badeanlegg, butikk og diverse servicefunksjoner.
 

Rønningsåsen ligger i tilknytting til tettstedet Hope/Sandnes i Risør kommune ca. 20 min fra sentrum, med nærhet til oppvekstsenter, butikk, idrettsplass, campingplass, og friluftsområder.
Tomtene ligger vestvendt med svært gode sol- og utsiktsforhold. Avstanden fra boligområdet til sjøen er 80-300 meter hvor det er etablert nytt bryggeanlegg. Alle tomtene selges med båtplass i felles bryggeanlegg og rett til oppføring av sjøbod. Boligfeltet har lekeplass, og ligger i umiddelbar nærhet til skole og barnehage. Det er også fine turløyper like utenfor døra.