Gjestehavna i Risør med sine fasiliteter vil inntil videre ikke åpnes som vanlig på grunn av smittefare av koronaviruset. 

Risør gjestehavn - en gjestehavn midt i trehusbyen

Risør gjestehavn ligger sentralt i Risør sentrum i indre havn ved Torvet. Risør Seilforening er vertskap for gjestehavnen, havnevertene hjelper med anvisning av plass og fortøyning av båten. Det er kort avstand til hotell, restauranter, dagligvareforetning, mange hyggelige lokale butikker, vinmonopol og et bredt aktivitetstilbud. Nevner spesielt Hasdalparken som er en flott leke- og rekreasjonspark i sentrum, for både barn og voksne.

Fasiliteter

Tilgang på vann og strøm langs sørsiden av indre havn og på gjestemoloene, dette er inkludert i havneavgiften.

Renovasjon ved fergeleie i Strandgata med nedsenkende containere og ved den gamle politistasjonen (det store gule murbygget ved vannkanten), Dampskipsbrygga og Indre havn.

Sesong

Avgiftsbelagt periode fra 15. mai til 30. august. Priser etter lengde per dag. Serviceanlegget med dusj, toalett, vaskemaskin ligger ved akvariet. Trådløs internetttilgang. Verten kan nåes på VHF kanal 7 eller 12.

Hvor kan du ligge?

  • Gjestehavn Stranden longside 2-sidig 140 lm,
  • Steinmolo Stranden longside 2-sidig 70 lm,
  • Indre havn baugfortøyning 110 lm,

All fortøyning etter anvisning, havnedybde 1 til 15 meter.

  • Småbåter kan fortøye gratis innerst i Indre havn, for en handletur.

Kontaktinformasjon til Havnevertene

Risør kommune har i sommerhalvåret en havnevert tilgjengelig for våre gjester. Våre havneverter vil stå klare på bryggekanten for å ta imot og hjelpe deg med å finne bryggeplass. Havneverten har tilholdssted i hos Risør by midt på torget.

For spørsmål om aktiviteter og tilbud i Risør for øvrig kan du kontakte Risør by på tlf 37 15 22 70 eller epost post@risorby.no Se også www.visitrisor.no eller www.risorby.no