Møte for hyttefolk og feriegjester

Ordførerens sommermøte med hyttefolk og feriegjester har blitt en tradisjon i Risør kommune. Vi ønsker innspill på hva som kan gjøres bedre, og gjerne det som kan tjene både besøkende og fastboende. Her kan du som har hytte, feriehus eller er feriegjest i Risør spørre om saker du er opptatt av eller si din mening til ordføreren. Vi orienterer også om aktuelle prosjekter som angår hyttefolket.

Dialogmøte for hyttefolk tirsdag 3. august 2021

Tidspunkt: 18:00 - 20:00
Sted: Risør Rådhus

Vi vil orientere om aktuelle prosjekter som angår hyttefolket. Blant andre vil Tor Georg Hagane, daglig leder i Risør og Tvedestrand-regionens Avfallsselskap AS (RTA) fortelle om sine tjenester og kunne svare på spørsmål.

Smittereduserende tiltak:
• har du luftveissymptomer eller karantene kan du ikke delta. Send gjerne e-post til Per.Kristian.Lunden@risor.kommune.no
• Antibac vil være plassert ved inngangen hvor du registreres med navn og telefonnummer for eventuell smittesporing
• det vil i år ikke bli servert forfriskninger på møtet
• stoler er plassert for å sikre avstand til andre

Velkommen!

Referat fra tidligere møter

Onsdag 29.07.2020 kl. 18 møtte i underkant av 50 personer til det årlige dialogmøtet. Sentrale tema var vei, vann og avløp, renovasjon, konsekvenser av koronasituasjonen, kollektivtrafikktilbud med mer. Se mer i referat fra møte med hyttefolk og feriegjester 2020 (PDF, 467 kB).

Referat fra møte med hyttefolk og feriegjester 2019 (PDF, 583 kB)

Sosiale medier

Etter deltakernes ønske, har Risør By As opprettet en Facebookgruppe, Hyttefolk og ferierende i Risør kommune - bli medlem!

Endre kontaktinformasjon til velforening?

Vi er avhengige av at velforeningene selv bidrar til å holde kontaktinformasjonen oppdatert, se https://www.risor.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/lag-og-foreninger/velforeninger/ og send eventuelle endringer til webmaster@risor.kommune.no