Ordfører Kai Magne Strat

Kai Magne Strat ble i kommunestyret 12. oktober 2023 valgt som ordfører i Risør kommune. I kommunestyret representerer Kai Magne Strat partiet Høyre.

For meg er det å bli ordfører et verdivalg. Jeg har et stort engasjement for byen og kommunen. Min brede bakgrunn fra offentlig og privat virksomhet er et godt utgangspunkt for at jeg kan bidra til at kommunen blir et enda bedre sted å vokse opp, bo og leve i.

Jeg har en ambisjon om å være en klar og tydelig politisk leder. For meg er førsteprioritet saker som gjelder Risør og innbyggerne. Jeg skal være også en ordfører for alle. Vi politikere er til for våre innbyggere.

Jeg vil være bindeleddet mellom innbyggerne i kommunen, besøkende, politikere og kommunens administrasjon. Målet mitt er at brukerne til enhver tid føler seg ivaretatt og får de tjenester og den service som de kan forvente.

Men for å bli en best mulig ordfører, trenger jeg din hjelp. Jeg ønsker derfor å være tilgjengelig for dere, med en åpen dør for de som ønsker å stikke innom for en prat.

Beste hilsener fra

Kai Strat 
Ordfører i Risør kommune

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

Pressebilder av ordfører Kai Magne Strat krediteres  Risør kommune.