Risørdansen

Byjubileet 2023 får sin egen Risørdans! Kulturskolen Øst i Agder er engasjert i prosjektgruppa og ut av dette har det sprunget en rykende fersk Risørdans til jubileet. Dean Gunleksen har koreografert en helt ny dans og vil nå at alle skal være med å danse i hele 2023. 

Risørdansen

I forbindelse med Risør 300 års jubileum har Dean fått æren av og lage en Risørdans til vår folkefest. Denne dansen er laget ferdig og lært til elevene i kulturskolen. Dean har også fått god hjelp av danse-elevene på kulturskolen til å lage demovideoer og Risørdansen kan nå læres av alle som vil, enten en del av dansen, eller hele dansen.  

Alle skal med

Vi vil ha deg med, din bedrift med, hyttefeltet ditt, bestemor og bestefar, kommunestyret, brannvesenet, hjemmetjeneste, sykepleierne, nabolaget, fotballaget, håndballaget, alle barn, unge, voksne, lag og foreninger, besøkende og fastboende. Risørdansen vil være synlig i jubileumsåret og vi vil at skal være en del av dette.  

Dansen blir distribuert og lansert til alle klasser i grunnskolen og barnehager på nyåret, slik at alle kan lære dansen. 

Vi oppfordrer deg med dette til å lære deg dansen, filme den og legger ut på sosiale medier med hashtag #helerisørdanser #risør300 #byjubileum.

Takk til Dean og kulturskolen for en formidabel innsats for instruksjonsvideoene og takk til Yessica Saraviah for produksjon av øvelsesvideoer til Risørdansen.  

Sjekk ut instruksjon-videoene i linken under og begynn å øve nå! 

Video av hele dansen

Del 1

Del 2

 

Del 1-4

Vi i prosjektgruppa til Risør Byjubileum ønsker deg og dine, med dette, et riktig godt dansende nytt år. Velkommen Risør 300!