Jobbklar

Jobbklar er en moderne arbeidsinkluderingsbedrift. Vi har som formål å bidra til at personer som står utenfor arbeidslivet kommer i arbeid, og at personer som står i fare for å falle ut av arbeidslivet beholder jobben. Vi er nytenkende og legger oppriktig kraft i arbeidet for å få folk i jobb. Utviklingsarbeidet vårt gir nye tilnærminger til hva som skal til for å gi mennesker muligheter til en ny start.

Hva tilbyr vi? 

Jobbklar tilbyr rådgivning og veiledning til både arbeidsgivere og arbeidssøkere. Vi bistår arbeidsgivere med sykefraværsoppfølging, tilrettelegging av arbeidsoppgaver og omstillingsprosesser. Overfor arbeidssøkerne bistår vi med karriereveiledning og jobbsøking. Våre veiledere bistår mennesker finne veien videre i arbeidslivet.

Rekruttering

Rekruttering er også et av våre fagfelt. Vi søker alltid etter den best mulige jobbmatchen, fordi vi vet at dette øker muligheten for å skape verdi over tid.

I tillegg til dette tilbyr vi tilrettelagte arbeidsplasser hos oss. Vi tilstreber at arbeidsoppgaver og arbeidsmiljø i størst mulig grad skal gjenspeile det lokale arbeidsmarkedet. Målet med dette er å gi de som ønsker det mulighet for å kvalifisere seg til arbeid i andre lokal bedrifter.

Vi er åpne, løsningsorienterte og mulighetssøkende. Du finner oss på Vinterkjær i Risør.

Mer informasjon om Jobbklar finner du på her: Jobbklar 

Kontaktperson

Øyvind Vedal
Mobiltelefonnummer: +47 481 57 604
E-post: oyvind.vedal@durapart.no