Boliger og boligtomter til salgs i Risør kommune

Den enkleste måten å få oversikten over boliger til salgs eller leie er å bruke søketjenesten Finn.no

Boligtomter i kommunale felt

Kalstadheia  (PDF, 174 kB) boligfelt ligger på et platå innerst i Søndeledfjorden. Her kan du få realisert boligdrømmen din til en rimelig pris. Tomtene ligger naturskjønt til med gode solforhold. Flere av tomtene har fin utsikt til fjorden og/eller ned mot Søndeled sentrum. Boligfeltet har ingen gjennomgangstrafikk. 

Kviåsen (PDF, 220 kB)ligger på åsryggen mellom Sørlandsporten (Akland) ved E18 og indre del av Sørfjorden (Røed). Her kan du få en boligtomt til kun 60.000,- kroner. Tomtene på Kviåsen er byggeklare, og prisen inkluderer vei, vann og avløp. Veiene i feltet er asfalterte, og det er gatelys. Aktivitetsplass er opparbeidet.

Spirekleiv  (PDF, 82 kB) ligger 100 meter fra Sandnesfjorden og det er kun noen få ledige tomter igjen. Spirekleiv ligger i gangavstand fra Hope oppvekstsenter med barnehage og barneskole og det populære Sørlandet feriesenter med badeanlegg, butikk og diverse servicefunksjoner.

Rønningsåsen ligger i tilknytting til tettstedet Hope/Sandnes i Risør kommune ca. 20 min fra sentrum, med nærhet til oppvekstsenter, butikk, idrettsplass, campingplass, og friluftsområder.
Tomtene ligger vestvendt med svært gode sol- og utsiktsforhold. Avstanden fra boligområdet til sjøen er 80-300 meter hvor det er etablert nytt bryggeanlegg. Alle tomtene selges med båtplass i felles bryggeanlegg og rett til oppføring av sjøbod. Boligfeltet har lekeplass, og ligger i umiddelbar nærhet til skole og barnehage. Det er også fine turløyper like utenfor døra.