Arrangementsskjerm i vinduet ved Torvet

Fra og med i dag får alle med andre ord en bryggesleng OG informasjon om alt det som skjer i byen vår til enhver tid. I dag er nemlig arrangementsskjermen på plass i vinduet ved torvet, adresse Havnegata 2.  

Fra nå og i fremtiden vil det som skjer av arrangementer i Risør rulle og gå på denne skjermen. Alle arrangementer som er lagt inn i kalenderen vil synes her. Vi legger manuelt inn arrangementer i slideshowet for fire uker fremover og oppdaterer skjermshowet hver fredag. 

Vi håper dette er et godt påskudd for at du som arrangør legger inn ditt arrangement her. For vil du at ditt arrangement skal synes så må du aktivt legge det inn på Hva skjer i Risør | Festivaler, konserter og utstillinger i Risør (visitsorlandet.com) 

Vi er stolte av kunst og kulturbyen Risør og stolte av å kunne løfte alle arrangement som skjer i hele Risør hele året på denne skjermen. Vær med å spre budskapet. Vi ønsker med dette at “alle veier fører fra Rom”. Del videre, og del videre til alle ønskede medier fra Hva skjer i Risør.  

Skjermen er et spleiselag mellom Risør kommune og Risør By. 

Skjerm på torvet.JPG - Klikk for stort bilde Risør kommune