En rekke intime jubileumskonserter, planlagt av Arve Bøe

Vi ønsker å presentere en rekke intime jubileumskonserter, planlagt av Arve Bøe. Bøe er en av 30 mottakere av jubileumstilskudd fra Risør kommune. 

Først ut i konsertrekken er en hyllest til Neil Young, framført av Johny Aasgaard og Arve Bøe på Stranden i Risør, lørdag 14. januar klokken 16.30. 

Den kjente musikeren fra Bergen, Arve Bøe flyttet ned til Risør i 2020.  Han har blitt glad i byen og har lyst til å bidra til det rike kulturlivet.  Han inviterer gjerne sine venner i musikk-kretsen ned til byen for en intim konsert.  Noe som han starter med i høst og som han nå, i jubileumsåret utvides  med en rekke konserter i lavsesongen; vinter, vår og høst.

"Konsertene begynner alltid kl. 16:30, ikke så seint , men midt imellom, så kan du gjøre ferdig handlingen, få med deg en konsert, men likevel senke deg ned på sofaen om kvelden og rekke å se dagsrevyen", sier Bøe

Arve Bøe som fisker - Klikk for stort bildeArve Bøe prøver fiskelykken Privat foto

Kjente musikkvenner

Og ryktet går rundt i kretsen, flere og flere av hans musikkvenner tar nå selv kontakt med Arve og ber om å få lov til å spille her i Risør, forespørslene ramler inn.  "De er begeistret for å besøke Risør og synes det morsomt å komme ned til oss", sier Bøe

Han har allerede nå booket inn konserter fram til halvveis i februar. 

Bøe er utdannet pedagog og tangerer både gitar, piano, keyboard og trommer. Han har spilt med mange store norske artister i inn- og utland og jobbet med promotering og booking av store utenlandske artister.

Planlagte intimkonserter på Stranden i Risør

14. januar klokken 16:30

Temakveld: "Neil Young". Arve Bøe og Johnny Aasgaard vil vie denne dagen til alle som elsker Neil Young. Inngangspris kr 250. 

Konsertbilde av Johnny Åsgård - Klikk for stort bildeJohnny Aasgaard Hennum foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konsertbilde av Arve Bøe - Klikk for stort bildeArve Bøe Hennum foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21. januar klokken 16:30

"Nordisk Aften" Vi ønsker Yngve Kristiansen tilbake i manesjen etter en utrolig bra konsert sist han besøkte Stranden. Da må det bli Nordisk aften. Svensk, dansk og bergensk. Yngve er en historieforteller av de beste. Han syr sammen alle låtene på en varm, morsom og omsorgsfull måte. Cornelis Vreeswijk, Kim Larsen og et mangfold av låter i Nordisk drakt, inkludert sine egne. Inngangspris kr 250. 

Konsertbilde av Yngve Kristiansen - Klikk for stort bildeYngve Kristiansen Privat foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28. januar klokken 16:30

Steinar Albrigtsen og Monica Nordli. Et ektepar i særklasse. Sammen og hver for seg har de laget så mange gode låter at vi hadde egentlig trengt flere konserter. Egentlig taler det for seg selv at denne konserten blir magisk. Inngangspris kr 300. 

Konsertbilde av Steinar Albrigtsen - Klikk for stort bildeSteinar Albrigtsen Privat foto

 

 

 

 

 

 

Konsertbilde av Monica Nordli - Klikk for stort bilde Hennum foto

 

 

 

 

 

 

Konsertene legges ut i arrangementskalenderen "Hva skjer" på Visit Risør, så følg med der.