Jubileumskonsertene på Stranden

Jubileumskonsertrekkene som Arve Bøe tok initiativ til har gått for fulle hus gjennom hele jubileumsåret. 

Dette er en av jubileumsinitiativene vi har lyst å fremheve. Det kom som et initiativ fra kulturlivet, og har fått en liten sum i jubileumstilskudd. Det har blitt en suksess. 

Bøe nevner at tilskuddet er viktig. Det er en viktig motivasjon og anerkjennelse, selv med et lite tilskudd. Bøe har brukt mange timer på å skaffe artister promotering av konsertene. At det drypper litt tilbake er hyggelig, uttaler Bøe. 

Bøe reflekterer rundt hva som kan være suksessfaktoren. Kulturlivet til Risør med jazzkonsertene og andre aktiviteter er så rikt, men han har likevel truffet en nerve. Kanskje det er variasjonen på musikere og konseptet med lørdags ettermiddagskonsert som traff mange mennesker? 

Mange kommer på konsertene og drar hjem etterpå og feirer livet hjemme, mens andre fortsetter livet på byen etter konsertene. Det er rom for begge deler. 

Alt som skjer av mangfoldet i Risør er bare helt strålende og det er gøy å være med på å skape noe.  

Bøe ser fremover og gleder seg til opplevelsen førstkommende lørdag. Da kommer Tove Bøygard og Freddy Holm. Freddy Holm er gitarist og arbeider på flere konserter med blant annet Madrugada. De to stiller som en duo i Risør, men er en del av et band som hopper av en turne og tar turen til Stranden førstkommende lørdag, det er stas.  

Og det ryktes at bordbestillingene er nesten fulle allerede.   

Takk for initiativet og lykke til med resten av jubileumskonsertene gjennom høsten. For oppdatert arrangementskalender se her: Hva skjer i Risør | Norgesferie | Visit Sørlandet (visitsorlandet.com) 

Bilde av konsert på Stranden - Klikk for stort bilde
Bilde av konsert på Stranden - Klikk for stort bilde
Bilde av konsert på Stranden - Klikk for stort bilde