Risør får eget jubileumsfrimerke fra Posten Norge

I anledning 300 års-jubileet til både Arendal og Risør, får begge byene egne jubileumsfrimerker fra Posten Norge. Det blir felles lansering av de nye frimerkene allerede 21. februar. Det hele starter i Arendal med seremoni klokka 11.00 og når programmet er ferdig i Arendal, kjører Posten videre til Risør. Arrangementet her i byen skjer i Risørs storstue på Risørshuset klokka 14.30 - 16.30 og er åpent for alle.

Her blir det et par timers arrangement med høytidelig avduking av det nye frimerket med ordfører Per Lunden.

Det blir anledning til å skaffe seg førstedagsstempel og å sikre seg andre samleobjekter knyttet til lanseringen i et «mini-postkontor» på arrangementet.

Filatelist Kai Strat skal holde foredrag om «Posthistorie og postkort fra Risør». Strat har en samling som består av rundt 800 postkort,- og han vil vise fram mange skatter den dagen.

Under lanseringen kan vi også love et helt unikt kulturelt innslag, og det skal vi med glede og røpe om en drøy ukes tid.

Hvordan ser Risør jubileumsfrimerke ut? Det får du vite den 21. februar og ikke før. Så her må du være tilstede for å sikre deg første glimt av årets frimerke. I tillegg vil vi jo oppfordre alle om å dra på litt ekstra med brevskrivingen i år. Det er trykt i overkant av 277 000 Risør-frimerker. Frimerkene er klare for salg i hele landet fra 21. februar 2023.

Vi gleder oss til avdukingen! 

Sladdet bilde av frimerke - Klikk for stort bildeRisør 300 år sladdet frimerke.jpg