Risør musikkorps holder jubileumskonsert med Hans Fredrik Jakobsen

Velkommen til jubileumskonsert med Risør musikkorps og Hans Fredrik Jacobsen på Risørhuset kulturhus i kveld klokken 19! 

Hans Fredrik Jacobsen er i Risør for å spille konsert med Risør musikkorps. Multiinstrumentalisten og komponisten har en lang karriere som soloartist. Samtidig som han spiller live på Risørhuset, kan han høres sammen med Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland på Lindmo.   

Bilde av Hans Fredrik Jacobsen som holder et trekkspill - Klikk for stort bilde

Bosatt på Tolga, beholder han levende sin arv fra Risør og omegn. Gjennom musikken og sangene sine dukker det ofte opp referanser til kjente personligheter og lokale forhold. Hans Fredrik har reist mye rundt i verden i sin tid som musiker, og mye av det han har arbeidet med som musiker er preget av det. 
 
Eirik Dørsdal, dirigent for Risør musikkorps, startet dialogen med Jacobsen om dette prosjektet i 2021, da det så ut som om kulturlivet skulle åpne igjen etter pandemien. Men det var ikke så lett som tenkt. Det er derfor veldig flott at denne konserten skjer i jubileumsåret!  

Du får høre originalmusikk fra Jacobsen. I tillegg har Eirik Dørsdal skrevet korpsarrangementer på flere nummer.  

Hvilke kjente Risørreferanser får du på konserten? Møt opp så får du høre selv. 

Bilde av Risør musikkorps og Hans Fredrik Jacobsen med instrumenter - Klikk for stort bildeHans Fredrik sitter her i tubarekka, men i kveld blir han å se i front Risør kommune

Vi gratulerer Risør Musikkorps og Hans Fredrik Jacobsen med jubileumskonsert i Risørhuset i kveld 22. September.