Risør Videregående skole sin generøse jubileumsgave til ungdommen er et foredrag med Leo Ajkic

Videregående inviterer til gratis arrangement tirsdag 11. april klokken 19.00 

Elevene ved Risør videregående skole har selv tatt initiativ til å få Leo Ajkic til Risør og Risørhuset. Dette er en betydelig gave, men når VGS først skulle gjøre noe til ungdommen under jubileet, falt ønsket lett på Leo. 

bilde av leo Ajkic - Klikk for stort bildeFoto lånt fra www.risorhuset.no

 

 

 

 

Risør videregående skole har jobbet med dette i vel 6 måneder nå og kan nå med største glede invitere alle interesserte til arrangement. 

Skolene fyller opp foredrag med Leo på Risørhuset på dagtid, men på kvelden er det åpent for alle. Vi håper at foreldre, ungdom, foresatte, besteforeldre, og andre interesserte i fra hele regionen tar turen.  Selv om foredraget er gratis, sikrer du deg plass ved å reservere billetter på nettsiden til Risørhuset.  

Er du klar for å bli inspirert og motivert til å gjøre en forskjell i møte med andre?  

Leo Ajkic er en kjent TV-personlighet fra NRK. Han har laget dokumentarer og er en samfunnsengasjert aktivist. Han er kjent for sine modige og tankevekkende prosjekter som har tatt ham over hele verden.  

I sitt foredrag vil Leo dele sine erfaringer og refleksjoner om hvordan vi kan være med å påvirke samfunnet vi lever i på en positiv måte". Han vil også dele sine erfaringer fra møter, personlige historier om hvordan man kan jobbe for å overvinne utfordringer og oppnå sine drømmer. 

Risør videregående skole gratulerer med dette Risør by med 300 års jubileum. 

Billettbestilling

Les mer om forestillingen og bestill billettene dine her