Skal din forening vise seg frem på Torvet på onsdag 3. mai?

Jubileumsuka går av stabelen i neste uke. På onsdagen blir det "Frivilligheten og Idrettens dag". Da arrangeres Fritidsmesse på Torvet, med mål om at lag og foreninger for vist seg frem for publikum.

Frivilligheten og Idrettens dag onsdag 3. mai

Fritidsmessa starter kl. 10.00 og varer frem til kl. 19.00. 

 

I programmet for dagen er dette de aktuelle tidspunktene messa på Torvet:

  • Fritidsmesse – stand og aktiviteter på Torvet. Ulike bidrag utover dagen fra lag og foreninger. Kl 10.00 - 19.00.  
  • Gratis matbit på Risør torv fra kl. 15.00.  
  • Idrettsmesse for barn og unge fra kl. 17.30 til 19.00 (dette «inngår» i Fritidsmessa).
  • Lounge for ungdom på Risør torv kl. 17.00 til 21.00.

 

Tanken er at foreningene som henvender seg mot seniorer og pensjonister er med fra oppstart. Foreninger som henvender seg mot andre målgrupper (barn, unge, folk som er i arbeid på dagtid, osv..) kommer utover ettermiddagen når det passer, men er helst "ferdigrigget" innen kl 17.30, ved oppstart av idrettsaktivitetene.

Sistnevnte gruppe kan da sette opp eget stand eller ha med seg en «rigg» for å tilby en aktivitet (f.eks. et lite fotballmål eller en dartskive eller gatesjakk osv...). Det blir da opp til hver enkelt forening å gjøre det på sin måte. Har dere en slik aktivitet i tankene? Si ifra, så setter vi av plass til dette. 

Frivilligsentralen vil stå med telt på torvet. Herfra vil vi vise frem den nye foreningsportalen, samt å forsøke vise frem det store mangfoldet av aktivitetstilbudet som finnes i Risør for publikum. Dersom dere ikke har anledning til å ta med eget stand og lignende, så er dere hjertelig velkomne til å være sammen med oss fra Frivilligsentralen, i eller ved teltet. Derfra kan dere vise ansikt og snakke med folk. 

Foreningene som deltar anbefales å ta med ark/flyers med noe info om hva slags aktiviteter dere tilbyr, og kontaktinfo til aktivitetslederne. Har dere et beachflagg eller tilsvarende? Ta det med. 

Flott om vi så raskt som mulig får vite om din forening vil være med og i hvilket tidsrom dere ser for dere. Husk å melde fra om dere vil sette opp eget stand og/eller vil rigge opp til en aktivitet (og da trenger plass til dette) eller om dere vil henge med oss i Frivilligsentralen. 

Ta kontakt for påmelding eller nærmere info!

Mvh

Knut Jost Arntzen

Tlf 995 96 988

knut.jost.arntzen@risor.kommune.no