Søndeled og Risør Historielag kan vise til en skikkelig høydare med antall visninger på nettsiden og YouTube-kanalen i jubileumsåret

Historielaget gjort en kjempebra innsats for å dokumentere jubileumsåret gjennom film og foto.

Vi kjenner ikke til noen andre historielag som har lagt ut så mye film materiale som oss, det er vi litt stolte av, uttaler Over Ramsskjær.

Det støtter vi og vi i prosjektgruppa i jubileet og vi tar av oss hatten for innsatsen til historielaget gjennom hele året.

Hjemmesiden til historielaget nærmer seg nå til 9000 treff med stormskritt. Det viser stor interesse og engasjement for Risør sin historie, både det som har skjedd i år og det vi har lagt ut. Intervjuene og de andre filmene vi har lansert på nettsiden har så langt rett under 5 000 visninger.

“Spelet om bybrannen” troner høyest og nærmer seg nå 900 avspillinger.

Det som likevel er mest interessant er jo intervjuene, de har vært vist 4950 ganger. Ett intervju ble sluppet fredag 1. september, nå gjenstår det fortsatt to historiske intervjuer med Stein Brox Nilsen og Hans Olav Ramsdal.

Vi har 10 år med DVD produksjon som er lagt ut på hjemmesiden og annet stoff som relaterer seg til jubileumsåret, og det vil komme mer etter hvert.

Det beste er at vi kan fortsatt nyte de historiske innslagene på nett resten av jubileumsåret og lengre enn det.

Har du gått glipp av noen historiske intervjuer eller gikk glipp av Spelet om Bybrannen? Da kan du se alt her:

Søndeled og Risør Historielag (srhl.no)