Aktuelt og nyheter fra kommunen

Her finner du nytt fra kommunen

Andre nyheter fra kommunen finnes på Risør kommunes Facebookside. De nyeste sakene ser du i "feeden" nedenfor. Du kan lese nyhetene på Facebook selv om du ikke er registrert som bruker.

Risør har i dag fått en byhistorie som opplyser og engasjerer. Vi har fått en kilde til kunnskap om oss selv, samt et underlag for opplyst debatt og undring over hvem vi er og hvorfor vi har blitt som vi har blitt. Bildet av Risør er tegnet både dypt og bredt, men mange vil savne noe og ønsker å fortelle historien på en annen måte. Det er etter min oppfatning en styrke og en nødvendighet ved et historieverk.

Risør var sterkt representert på nordisk trehusby-konferanse i Helsingør i Danmark torsdag og fredag. Det ble vist flere eksempler på hvordan Risør ivaretar og fornyer trehusbyen.

Det er ikke lenger barnehageaktivitet i Randvik Gård, og kommunen ønsker å komme i kontakt med aktører som har ønsker om å etablere ny aktivitet i bygget.

I september åpnet den nye korttidsavdelingen på Frydenborgsenteret og i den anledning har det kommet to nye flotte kunstverk rett utenfor. Et veggmaleri av Marius Martinussen og en skulptur av Espen Dietrichson.  Er vi ikke heldige?

Årets NRK TV-aksjon skal gå til Plans kamp mot barneekteskap og for jenters rett til beskyttelse og utdanning.  Årets aksjonsdag er søndag 24. oktober. Målet er at alle i Risør skal få besøk av en bøssebærer og skal få anledning til å bidra denne dagen.

Vi gratulerer Tjenna barnehage, Fargeskrinet barnehage, Trollstua barnehage og Hope oppvekstsenter med miljøfyrtårnsertifisering!

En gruppe kvinnelige ambassadører stasjonert i Oslo skal besøke Arendalsuka sammen. De vil også lære mer om norske kommuner og vil besøke Risør torsdag 19. august. Ordfører Per Kristian Lunden stiller opp som vert og veiviser.

Risør kommune vant elektrifiseringsprisen som ble delt ut mandag under Arendalsuka. Prisen ble delt ut av olje- og energiminister Tina Bru.

Alle som registrerte seg i c19.no for første vaksinedose i juli eller august har vært med i trekningen av to billetter til Dum Dum Boys på Stangholmen 6. august. Trekningen skjedde torsdag 5. august klokken 10:00 og vinneren ble kontaktet per telefon.

Les videre for å finne ut hvordan du kan være med i trekningen.