Driftsutfordringer i sivbedet på Randvik renseanlegg

I denne artikkelen finner du oppdateringer vedrørende driftsutfordringene i sivbedet til Randvik renseanlegg.

Aktuelt og nyheter fra kommunen

Andre nyheter fra kommunen finnes på Risør kommunes Facebookside

Dette er Risør kommunes gatemusikanter for sommeren 2021.

Følg med på Risør Kommune og Risør By sin Facebook-side for detaljert arrangementsinformasjon.
Alle innslagene er gratis. Vi håper at dette blir en stemnings-skapende faktor til glede for tilreisende og byen egne beboere.

De som dokumenterer opplevelsen i sosiale medier oppfordres til å bruke hashtag #risørgatemusikanter eller #risørkommune

Hvert år tildeles utvalgte områder som i dag har et for dårlig bredbåndstilbud, statlige midler for å realisere en utbygging av fiberteknologi. I år har området Gjernes i Risør kommune blitt prioritert, og sammen med støtte fra Risør kommune sørger dette for at området får tilgang på TV & Bredbåndstjenester via fremtidsrettet fiberteknologi, gitt at noen kriterier oppfylles.

Ordførerens sommermøte med hyttefolk og feriegjester har blitt en tradisjon i Risør kommune. Vi ønsker innspill på hva som kan gjøres bedre, og gjerne det som kan tjene både besøkende og fastboende. Her kan du som har hytte, feriehus eller er feriegjest i Risør spørre om saker du er opptatt av eller si din mening til ordføreren. Vi orienterer også om aktuelle prosjekter som angår hyttefolket.