Driftsutfordringer i sivbedet på Randvik renseanlegg

I denne artikkelen finner du oppdateringer vedrørende driftsutfordringene i sivbedet til Randvik renseanlegg.

Når skal vi gjennomføre en ALLE MED DUGNAD i Risør?

Vi må utsette torsdagens planlagte Alle Med Dugnad på grunn av for få påmeldinger.

En "Alle Med Dugnad" er et koblingsmøte mellom de som ser behovene i hverdagen, og de som har tid og mulighet til å hjelpe (f.eks. kjørehjelp / praktisk hjelp / økonomisk hjelp).

Her foreslås tre datoer. Alle som ønsker å delta i samarbeidet oppfordres til å klikke på lenken og svare på hvilke datoer som passer, og så vinner datoen som får flest stemmer.

Alternativene er (flere svar er mulig - trykk på alle som passer for deg):

Torsdag 27. oktober kl. 17.30 - 20.00

Torsdag 3. november kl. 17.30 - 20.00

Torsdag 10. november kl. 17.30 - 20.00

Klikk på lenken for å fylle ut skjemaet (alle har tilgang og det tar 1 minutt): https://forms.office.com/r/gZ8yFqM9QD

Hva er en "Alle Med Dugnad"?

Barrierer som økonomi, transport og informasjon bidrar til å hindre deltakelse i fritidsaktiviteter. Hvordan kan vi som storsamfunn løse disse problemene og hva kan vi lære av hverandre?

Knut Arntzen

Frivilligkoordinator i Risør kommune

Tlf. 995 96 988

knut.jost.arntzen@risor.kommune.no

Andre nyheter fra kommunen finnes på Risør kommunes Facebookside

Alle som registrerte seg i c19.no for første vaksinedose i juli eller august har vært med i trekningen av to billetter til Dum Dum Boys på Stangholmen 6. august. Trekningen skjedde torsdag 5. august klokken 10:00 og vinneren ble kontaktet per telefon.

Les videre for å finne ut hvordan du kan være med i trekningen.

Dette er Risør kommunes gatemusikanter for sommeren 2021.

Følg med på Risør Kommune og Risør By sin Facebook-side for detaljert arrangementsinformasjon.
Alle innslagene er gratis. Vi håper at dette blir en stemnings-skapende faktor til glede for tilreisende og byen egne beboere.

De som dokumenterer opplevelsen i sosiale medier oppfordres til å bruke hashtag #risørgatemusikanter eller #risørkommune

Hvert år tildeles utvalgte områder som i dag har et for dårlig bredbåndstilbud, statlige midler for å realisere en utbygging av fiberteknologi. I år har området Gjernes i Risør kommune blitt prioritert, og sammen med støtte fra Risør kommune sørger dette for at området får tilgang på TV & Bredbåndstjenester via fremtidsrettet fiberteknologi, gitt at noen kriterier oppfylles.

Ordførerens sommermøte med hyttefolk og feriegjester har blitt en tradisjon i Risør kommune. Vi ønsker innspill på hva som kan gjøres bedre, og gjerne det som kan tjene både besøkende og fastboende. Her kan du som har hytte, feriehus eller er feriegjest i Risør spørre om saker du er opptatt av eller si din mening til ordføreren. Vi orienterer også om aktuelle prosjekter som angår hyttefolket.