I september åpnet den nye korttidsavdelingen på Frydenborgsenteret og i den anledning har det kommet to nye flotte kunstverk rett utenfor. Et veggmaleri av Marius Martinussen og en skulptur av Espen Dietrichson.  Er vi ikke heldige? 

Årets NRK TV-aksjon skal gå til Plans kamp mot barneekteskap og for jenters rett til beskyttelse og utdanning.  Årets aksjonsdag er søndag 24. oktober. Målet er at alle i Risør skal få besøk av en bøssebærer og skal få anledning til å bidra denne dagen.

Vi gratulerer Tjenna barnehage, Fargeskrinet barnehage, Trollstua barnehage og Hope oppvekstsenter med miljøfyrtårnsertifisering!

En gruppe kvinnelige ambassadører stasjonert i Oslo skal besøke Arendalsuka sammen. De vil også lære mer om norske kommuner og vil besøke Risør torsdag 19. august. Ordfører Per Kristian Lunden stiller opp som vert og veiviser.

Risør kommune vant elektrifiseringsprisen som ble delt ut mandag under Arendalsuka. Prisen ble delt ut av olje- og energiminister Tina Bru. 

Alle som registrerte seg i c19.no for første vaksinedose i juli eller august har vært med i trekningen av to billetter til Dum Dum Boys på Stangholmen 6. august. Trekningen skjedde torsdag 5. august klokken 10:00 og vinneren ble kontaktet per telefon.

Les videre for å finne ut hvordan du kan være med i trekningen.

Dette er Risør kommunes gatemusikanter for sommeren 2021.

Følg med på Risør Kommune og Risør By sin Facebook-side for detaljert arrangementsinformasjon.
Alle innslagene er gratis. Vi håper at dette blir en stemnings-skapende faktor til glede for tilreisende og byen egne beboere.

De som dokumenterer opplevelsen i sosiale medier oppfordres til å bruke hashtag #risørgatemusikanter eller #risørkommune

Hvert år tildeles utvalgte områder som i dag har et for dårlig bredbåndstilbud, statlige midler for å realisere en utbygging av fiberteknologi. I år har området Gjernes i Risør kommune blitt prioritert, og sammen med støtte fra Risør kommune sørger dette for at området får tilgang på TV & Bredbåndstjenester via fremtidsrettet fiberteknologi, gitt at noen kriterier oppfylles.

Nytt fra kommunen

Kunngjøringer
Se alle kunngjøringer

 

Følg oss på Facebook